KONYA / MERAM - İnlice Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Filistin'deki mazlumlar için öğrencilerimiz tarafından Mescidi Aksa etkinliği yapıldı.

Ara

Bölgemizde bulunan ESAN MADENCİLİK bünyesinde çalışan velilerimize öğrencilerimizle 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesiyle sürpriz yaparak velilerimizin gününü kutladık.

Ara

Okulumuz öğretmenleri tarafından yapılan aşure öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikram edildi.

Kas

Okulumuza kendi imkanlarımızla "BİLGİSAYAR DESTEKLİ Z KÜTÜPHANE" kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Okul Müdürümüz Sayın Abdurrahman ALPARSLAN başta olmak üzere bu güzel çalışmada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bilgisayar Destekli Z Kütüphanemiz öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Kas

9 Kasım 2023 tarihinde ESAN Madenciliğin katkılarıyla Ağaç Dİkme Etkinliği gerçekleştirdik.

Katkılarından dolayı ESAN Madenciliğe ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Okulumuz yaz tatilinde çatısıyla boyasıyla yenilendi.

Öğretmenler Günü